Tuisku kävi tänään eläinlääkärissä ottamassa ensimmäisen rokotuksen ja samalla katsottiin tytön korvat kun ne näytti minun mielestä vähän tuhruisilta. No tulehdushan siellä oli! Penturokotuksen lisäksi se sai antidioottipiikin ja korvatipat sekä kehoituksen lisätä ruoan joukkoon reilusti eläinrasvoja. Eli kauppaan läskiä ostamaan tytölle!!

Tuisku on reipastunut entisestään. Nyt se juoksee jo häntä heiluen vastaan kun tulen töistä kotiin ja antaa ison hiekkaisen suukoa keskelle naamaa  Ja kun pusu on annettu se kellahtaa selälleen odottamaan rapsutuksia. Istuminen ja makuulle käynti sujuu jo hienosti (metvurstin makuisten namipalojen avulla) ja pissat tehdään talon taakse metsään niin kuin isot koirat konsanaan. Vahinkoja ei ole sattunut kuin muutaman kerran ja sitten tyttö oivalsi että on paljon viisaampaa pissiä ulos kun siitä saa aina kehut ja rapsutukset!

Huomenna lähdetään Tuiskun kanssa pentukouluun opettelemaan koiramaisia käytöstapoja.

Tänää kuulin eräältä ihmiseltä joka ei koirista juurikaan mitään tiedä, laumanvartijoista puhumattakaan, että "jos koira on pakko ottaa, niin miksi ihmeessä pitää valita tappajakoira??"  Jätin kommentin omaan arvoonsa... Tosin sain yhdeltä ystävältäni hyvän vinkin tällaisiin kommentteihin, vastaa: "ei tää ole ketään tappanut, VIELÄ..."